Voor rijksorganisaties

Als Rijksorganisatie weet je als geen ander dat I-talenten noodzakelijk zijn om Nederland steeds slimmer en servicegerichter te maken en tegelijkertijd veilig te houden. I-trainees maken met hun nieuwe inzichten het verschil en helpen jouw rijksorganisatie bij het verwezenlijken van jouw I-ambities.

Rijks I-trainees worden in twee jaar tijd opgeleid tot gewaardeerde I-professionals. Dit doen wij als Rijksoverheid met elkaar, want de Rijks I-trainees worden tijdens hun I-Traineeship begeleid door jullie als Rijksoverheidprofessionals. Zo krijgen zij inzicht in verschillende organisaties en leren zij het vak van echte professionals. Zij zien met eigen ogen welke impact ICT, Data en Cyber hebben op het dagelijkse werk van ministeries en uitvoeringsorganisaties en waar kansen liggen om te verbeteren.

Verschil maken

Een Rijks I-trainee is een waardevolle toevoeging aan een team. Tijdens hun traineeship voeren trainees opdrachten uit die het verschil maken. Een Rijks I-trainee is resultaatgericht en werkt actief aan het realiseren van de I-ambities op locatie.

Ben je geïnteresseerd in opdrachtgeverschap van I-trainees? Neem dan contact met ons op via rijksitraineeship@rijksoverheid.nl.