Ik wil I-trainee worden

Het Rijks I-Traineeship geeft je de kans om gedurende twee jaar bij drie verschillende rijksorganisaties mee te werken aan interessante en belangrijke I-vraagstukken. Het Rijks I-Traineeship is bedoeld voor pas afgestudeerden met een I-achtergrond. Afhankelijk van jouw interesses, kennis en vaardigheden kies je voor een richting binnen het Rijks I-Traineeship: ICT, Data of Cyber.

Jouw persoonlijke groei is ook een belangrijk onderdeel van het Rijks I-Traineeship. Gedurende twee jaar krijg je een persoonlijk coachingstraject. Daarnaast staat de organisatie van het Rijks I-Traineeship klaar voor jouw vragen en zullen zij jou begeleiden tijdens jouw traineeship.

Na twee jaar ben je gegroeid tot I-professional. Je verstaat je vak, je kent de Rijksoverheid en je bent een gewaardeerde I-collega binnen het Rijk. De deuren staan open voor jou. Vanuit het Rijks I-Traineeship kan er eventueel hulp geboden worden bij het vinden van een mooie plek als I-professional op een cruciale plek binnen de Rijksoverheid.

Blijf via LinkedIn op de hoogte van alle updates en volg ons op Instagram om te zien hoe de werkweek van een I-Trainee eruitziet.