12 maart Inhouse Experience

Activiteitendata
-
Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag

Benieuwd naar wat het inhoudt om Rijks I-trainee te zijn? Kom dan 12 maart 2020 naar de Inhouse Experience in Den Haag!

Wil jij graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden? En ben jij benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship jou te bieden heeft? Zet dan alvast de Inhouse Experience maar in je agenda! Binnen drie uur delen huidige en voormalige I-trainees hun ervaringen over hun tijd als trainee en vertellen we je wat het Rijks I-Traineeship inhoudt, wat het voor jou en jouw verdere carrière kan betekenen en wat we van je vragen als je I-trainee wilt worden.

Inschrijven

Inschrijven voor de Inhouse Experience is momenteel nog niet mogelijk. Binnenkort gaan de inschrijvingen open.

Wil jij in de tussentijd graag op de hoogte gehouden worden van belangrijk nieuws rondom evenementen en de sollicitatieperiode die start in maart 2020? Vul dan dit interesseformulier in en houd onze socialmediakanalen in de gaten (LinkedIn en Instagram).

Werkweek van een Rijks I-trainee

Nieuwsgierig naar wat een Rijks I-trainee nou écht doet tijdens het Rijks I-Traineeship? Iedere week neemt een I-trainee het Instagramaccount van het Rijks I-Traineeship over om te laten zien hoe zijn of haar werkweek eruitziet. Klik hier en volg ons!