05 februari Inhouse Experience

Activiteitendata
-
Parnassusplein 5, 2511 DP Den Haag

Benieuwd naar wat het inhoudt om Rijks I-trainee te zijn? Kom dan 5 februari naar de Inhouse Experience in Den Haag!

Wil jij graag ICT-, Data- of Cybertrainee worden? En ben jij benieuwd naar wat het Rijks I-Traineeship jou te bieden heeft? Zet 5 februari 2020 dan alvast maar in je agenda! Binnen drie uur delen huidige en voormalige I-trainees hun ervaringen over hun tijd als trainee en vertellen we je wat het Rijks I-Traineeship inhoudt, wat het voor jou en jouw verdere carrière kan betekenen en wat we van je vragen als je I-trainee wilt worden.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de Inhouse Experience van 5 februari zijn geopend! Zorg dat je er snel bij bent, want inschrijven kan nog tot en met maandag 3 februari 16:00 uur via dit aanmeldformulier!

In de tussentijd op de hoogte gehouden worden van belangrijk nieuws rondom evenementen en de sollicitatieperiode die start in maart 2020? Vul dan dit interesseformulier in en houd onze LinkedIn en Instagram in de gaten!

Werkweek van een I-trainee

Nieuwsgierig naar wat een Rijks I-trainee nou écht doet tijdens het Rijks I-Traineeship? Iedere week neemt een I-trainee het Instagramaccount van het Rijks I-Traineeship over om te laten zien hoe zijn of haar werkweek eruitziet. Klik hier en volg ons!