Ben jij net afgestudeerd op het gebied van ICT, Data of Cyber of heb je affiniteit met deze onderwerpen? Hier zit je goed! Het Rijks I-Traineeship staat voor kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en netwerken. Werk aan de meest uitdagende I-vraagstukken van de Rijksoverheid en werk samen met I-specialisten die zich elke dag richten op een slimmer Nederland. Met jouw ambitie en inzicht maak jij het verschil!

Als Rijks I-Trainee ontwikkel je op jouw vakgebied jouw skills. Daarnaast ontwikkel je brede vakinhoudelijke kennis binnen jouw traineeship en leer je alles over werken bij het Rijk. Je leert, draagt je kennis over en werkt als verbinder en innovator. Er is veel aandacht voor persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling en het opbouwen van een sterk, rijksbreed netwerk, waar je in je verdere loopbaan veel aan zult hebben. Al deze aspecten komen samen in het zogeheten ontwikkeltraject.

Geïnteresseerd in een I-Traineeship bij het Rijk? Je kunt je aanmelden voor het Rijks I-Traineeship via dit formulier. De aanmeldingsperiode is van 25 maart t/m 5 mei 2019. Volg ons op Instagram om te zien hoe de werkweek van een I-Trainee eruitziet en blijf via LinkedIn op de hoogte van alle updates rondom de inschrijvingsperiode.